Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

♥ ♥HAUL-M.A.C ♥ ♥

Γειά σας κορίτσια!!!
εύχομαι να είστε όλες καλά!!!οπως θα είδατε απο τον τίτλο του post εχω κάνει μια μικρή επιδρομή στα αγαπημένα Mac...:) Την αλλή εβδομάδα θα ξαναπάω αλλα αυτήν την φορά για το δικό σας δώρο!!
Πάμε λοιπόν να τα δούμε?...
1)Το πολυαγαπημένο σετάκι της Niki Minaz με αυτό το υπέροχο ροζ κραγιον+το lip conditioner που προσφέρει τόσο καλή ενυδάτωση!!τα είχα πάρει και πέρυσι αλλά τώρα έληξε η συνεργασία τους και έτσι είπα να πάρω το τελευταίο σετάκι που είχε μείνει :)))
μαζί με το σετάκι ήταν και αυτο το πανέμορφο λεοπαρ τσαντάκι!
Το ροζ κραγιονάκι μας γράφει κάπως ετσι...
....και στα χείλη γράφει πάλι κάπως έτσι(είναι λιγο πιο φούξια)
2)Επόμενο είναι το DIVA νομίζω γνωστό σε όλες πλέον,αν οχι σας προτείνω να το δοκιμάσετε!!
είναι ενα υπέροχο μπορντώ βαθύ κατακκόκινο χρώμα με ματ τελείωμα,ιδανικό για χειμώνα αλλα το είχαν σε έλειψη και μόλις το βρήκα ενοείτε το πήρα!!
Γράφει κάπως έτσι...
.......και δείχνει κάπως ετσι(είναι πολύ πιο σκούρο&βαθϋ)
3)Η τέλεια αυτή σκιά είναι η "SHALE" απλά την λατρεύω!είναι ενα απαλό καφε-γκρί  χρώμα ιδανικό για σβησίματα αλλά και στο κινιτό βλέφαρο με μια πιο έντονη καφέ σκιά στην γωνία του ματιού μας δίνει ενα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
...γράφει σχεδόν ετσι!!!
4)Πήρα και ενα beauty blender τα οπόια με βολεύουν πολύ στο άπλωμα της bb cream+serum+primer(τα ανακατεύω και τα βάζω όλα μαζί) 

Αυτές ήταν οι αγορές μου απο τα M.A.C και όπως σας έγραψα και παραπάνω την επόμενη εβδομάδα θα ξανα επισκευθώ το κατάστημα για να πάρω το δώρο που θα επιλέξει μια τύχερη απο εσάς!!!
Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μου,λήγει σε 5 μέρες,να είστε σύγουρες οτι έχετε συμπληρώσει ολα τα βήματα της φόρμας γιατί μόνο έτσι θα είναι ενγκυρη η συμετοχή σας!
Θα τα ξαναπούμε συντομα σε αλλο post,να περνάτε όμορφα!!!!!!!
xoxo








6 σχόλια:

  1. Φαίνονται όλα πολύ ωραία!Με γεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σετάκι το πήρα και γω τα Χριστούγεννα που κυκλοφόρησε μου άρεσε πολύ και η συσκευασία με το νεσεσέρ. Καλοφόρετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!επίσης κ σε εσένα :)Τα είχα πάρει κ εγώ πέρυσι τα πρώτα χωρίς το νεσεσέρ ομως κ τώρα πήρα κ το ολοκληρωμένο σετάκι!να σε ρωτήσω,εσυ το τσαντάκι το κρατάς και έξω??

      Διαγραφή
  3. η shale ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου σκιες!με γεια σου ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή