Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Sephora Makeup Palette

Γειά σας όμορφα κορίτσια!!!
Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!!
Το σημερινό μου post αφορά την παλέτα της Sephora που μου ήρ8ε πριν λίγες μέρες και ειλικρινά  απο το λίγο που την έχω δουλέψει είμαι πολύ ευχαριστημένη,!!
Δεν είναι πολύ ομορφη και βολική?μου αρέσει γιατί εχει πτυσόμενα ποδαράκια και στηρίζεται οπου θέλεις,μεγάλο καθρεύπτη και το κυριότερο όλες της αποχρώσεις σκιών και lip glosess συν ολα τα extra στο κάτω συρταράκι....και ας τα δούμε πιο αναλυτικά και κοντά!!!

1)Αριστερά το 1ο εξωτερικό φυλλο εχει 48 ανοιχτόχρωμες σκιες και δεξιά το αλλο φύλλο αλλες 48 σε πιο σκούρες αποχρώσεις,το τελευταίο μου tutorial-j.lo το έκανα με αυτές της σκιές και γράφουν απίθανα!!!
2)Ακριβώς στην μέση εχει 84 αποχρώσεις lip glosses τα οποια δεν μπορώ να πω πως δίνουν και πόλυ χρώμα αλλά έχουν ωραία λάμψη ακόμα κ χωρίς κραγιόν.
3)Απο αριστερά εχει bronzing powder και ρούζ οπως και τα άλλα δυο δεξιά.ειναι πιο σκούρα απο οτι δείχνουν στην φώτο και γράφουν πολύ ομορφα,τα πιο απαλά τα βάζω σαν Hilighter
4)Ακριβώς απο κατω εχει 6 διαφορετικές αποχρώσεις cream-eyeliner(δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμα!)
5)Στην μέση εχει μια mini mascara(ιδανική για της κάτω βλεφαρίδες)2 μολύβια ματιών καφέ κ μαύρο και στης άκριες πινελάκια για όλα αυτα!!!
Η προσωπική μου άποψη τωρα είναι πως σαν παλέτα τα αξίζει τα λευτά της γιατί την πήρα με προσφορά στα 25,00ευρώ και περιέχει τα πάντα μέσα!ιδανίκη για ταξίδια και γενικώς οταν θέλουμε να λείψουμε απο το σπίτι χωρίς να πρέπει να κουβαλάμε νεσεσερ με το καθένα απο τα καλλυντικά μας,οτι καλύτερο!
Αν την έχει κάποια απο εσάς θα ήθελα να μου πει την αποψη της!!!εγώ την αγάπησα πολύ πάντως και μόνο που την είδα πόσο περιποιημένη παλέτα ειναι...:))
Εις το επανυδήν κορίτσια και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε(φυσικά με το κραγιόν σας!!!)
                                                                                                                            xo

11 σχόλια:

  1. την βλεπω απο περυσι και την ζηλευω!!! πραγματι η τιμη της ειναι πολυ καλη για ολα οσα εχει μεσα! με γεια σου :)
    http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Φωτεινη,ειναι η πρωτη φορα που περνω παλετα με τοσο χρωματα(συνηθως προτιμω να φτιαχνω εγω της mac)αλλα μου βγηκε πολυ καλη ευτυχως!!

      Διαγραφή
  2. Αχ την πήρα κι εγώ κι έχω ενθουσιαστεί!!! Είναι καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Andriana μου είναι μια φοβερη παλετα οντως!!!εμαθα ομως οτι μια φιλή μου πήρε με την ιδια τιμη την ιδια σε γιγας!!!και την θέλω και αυτην τωραααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα νομίζω ότι δεν έχει πιο μεγάλη!
      Να σου πω την αλήθεια, πήγαν να μου "πλασάρουν" την μικρότερη, την τετράγωνη, που δεν έχει ποδαράκια, ότι και καλά για τη συγκεκριμένη ίσχυε η προσφορά στα 25€ κι όχι για αυτήν την μεγάλη που δείχνεις, αλλά αντέδρασα λέγοντας ότι αυτήν έδειχνε το mail που μου έστειλαν και τελικά την πήρα...

      Διαγραφή
  4. Και ομώς υπάρχει η γίγας,στην ανάρτηση μου στο facebook μια κοπέλα μου την δείχνει στα σχόλια και την πήρε και η φίλη μου την είδα :)
    τελικά πήρες αυτήν?απο τα sephora στα Χανιά πήγες?
    Είδες την ανάρτηση μου οτι ήρθαν τα Archie?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη!
    Άπειρες επιλογές!
    Εγώ έχω μια μικρότερη!

    Καρολίνα,
    mcarol1990.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 25 ευρώ κάνει με την έκπτωση?? γιατί την έχω δει ποιο ακριβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή