Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

FACE CARE:CLINIQUE,LA ROCHE-POSAY,BIODERMA,GIVENCHY&OILS

HELLO BEAUTIES!!!!!!!!!
Ειπα να σας δειξω την καθημερινη φροντιδα προσωπου μου μια που το θεωρω πολυ βασικο για ολες εμας που ασχολουμαστε καθημερινα με το μακιγιαζ! φυσικα και χωρις να υπαρχει το μακιγιαζ η περιποιηση προσωπου ειναι απαραιτητη για ολες μας!!!παμε να δουμε τα προιοντα??

1)clinique 7day scrub cream μια με δυο φορες την εβδομαδα το πηλινγκ ειναι βασικο

2)Clinique lotion from the 3step μια ενυδατικη λοσιον απαραιτητη μετα τον καθαρισμο

3)Clinique all about eyes serum πριν την κρεμα ματιων (καινουργιο αποκτημα που εχω λατρεψει)

4)Clinique even better eyes κρεμα ματιων κ corrector μαζι ιδανικο για μαυρους κυκλους (απλα τελειο)

5)Clinique ντεμακιγιαζ ματιων


6)LA ROCHE-POSAYυγρο σαπουνι καθαρισμου το πηρα απο on-line φαρμακειο κ ειχε οπως βλεπετε 30% ειναι πολυ οικονομοικο και αποτελσματικο!το χρησιμοποιω το πρωι συνηθως


                                                          7)Naturado λοσιον καθαρισμου με υαλουρoνικο οξυ το οποιο απο οταν το ανακαλυψα (απο την καλη μου αδελφουλα)το εχω αγαπησει τοσο πολυ...
                                                          8)Bioderma λοσιον καθαρισμου γνωστη σε ολους πια η αγαπημενη αυτη λοσιον κα8αρισμου...


                                                    9)ΥELLOW ROSE γαλακτωμα καθαρισμου με αρωμα μπανανας


                                                      10)GIVENCHY μασκα καθαρισμου μια με δυο φορες την εβδομαδα μια μασκα συσφιξης ειναι οτι πρεπει για να δωσει την απαραιτητη φρεσκαδα στο προσωπο
           
                                               11)ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ιδανικο για τις βλεφαριδες κ τα φρυδια οπως κ για το προσωπο κ τα χερια!οτι καλυτερο κοριτσια...
12)ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ χρησιμευει κ σαν ενυδατικη για το προσωπο αν εχετε ξηρη η ατονη επιδερμιδα
13)ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ για της βλεφαριδες και τα φρυδια τονωνει κ θρεφει την τριχα δυναμωνοντας την.
                                                                     14)ΡΟΔΟΝΕΡΟ το κλασικο κ γνωστο απο παλια ροδονερο...εγω το χρησιμοποιω σαν λοσιον ...στα hondos την βρισκω με αλκοολη στα φαρμακειο χωρις κ σε μεγαλυτερο μεγεθος κ πιο οικονομικη...την συγκεκριμενη την αγορασα προσφατα απο μαγαζι με βοτανα,την πληρωσα λιγο παραπανω σε σχεση με τις αλλες αλλα ειναι το κατι αλλο ..ειναι πολυ καλης ποιοτητας ροδονερο χωρις κα8ολου χημικα κ μοσχοβολαει τριανταφυλλο...θα την ξανααγορασω ευχαριστως..στο site του μαγαζιου www.bacharia.gr θα βρειτε επισης πολλες πληροφοριες για το πως θα φτιαξετε φυσικα προιοντα και πληροφοριες για τα βοτανα.

Αυτα ειχα να σας δειξω σχετικα με την περιποιηση που κανω εγω για το προσωπο μου τον τελευταιο χρονο...αν εχετε αποριες θα χαρω να τις συζητησω μαζι σας...ηθελα ακομα να αναφερω πως για την γλυκερινη και την χρηση της οπως και αλλα πολλα ενημερω8ηκα απο το καναλι της Αναστασιας Wall στο Youtube απο την οποια εχω παρει πολλες πληροφοριες και εχω μαθει να φτιαχνω λοσιον καθαρισμου ντεμακιγιαζ κ.α πολλα. Αξιζει να την επισκεφθειτε κοριτσια!!!
ελπιζω να σας αρεσαν...αληθεια εσεις χρησιμοποιειτε καποιο απο αυτα??θα χαρω να μου πειτε κ εσεις τα δικα σας προιοντα κ να μοιραστουμε τις αποψεις μας!!!
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ και μια καλη εβδομαδα...φιλακιααααα

4 σχόλια:

  1. Γειά σου Ειρήνη!!Πολύ ωραία η ανάρτηση που έκανες και πολύ χρήσιμα αυτά που μας είπες για το καστορέλαιο το ροδόνερο και την γλυκερίνη!Εγώ να πώ την αλήθεια δεν τα ήξερα!!Κάποια απο τα προιόντα που χρησιμοποιείς τα εχω δοκιμάσει και εγώ.Την λοσιόν ντεμακιγιάζ και την ενυδατική της CLINIQUE τα είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα.Η λοσιόν για ντεμακιγιάζ μου άρεσε πολύ.Το υγρό σαπούνι καθαρισμου προσώπου GIVENCHYτο χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό.Θα με ενδιέφερε αν μπορείς να μας πείς και οικονομικά και καλά προιόντα περοιποίησης προσώπου κάποια στιγμή!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια χαιρομαι που σου αρεσαν!!!τα προιοντα της Clinique δεν κοστιζουν πλεον πολυ ακριβα ιδικα αν τα παρεις με το 25% η το 35% που βαζει συνεχεια το Hondos!και σε θεμα καθαρισμου και ενυδατωσης για μενα ειναι στις καλυτερες αν οχι η καλυτερη.οσο για πιο οικομικα και καλα βεβαια θα κανω καποια στιγμη μια αναρτηση για την Apivita!που ειναι πιο οικομικα κ εξισου καλα,ξεκινα με καποιο απο τα λαδακια που ειναι παμφτηνα για ενυδατωση κ παρα ολυ καλα!φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Ειρήνη! Βρήκα πάρα πολύ χρήσιμη την ανάρτησή σου και σε ευχαριστώ πολύ! Το scrub και την κρέμα ματιών της Clinique καθώς και τη λοσιόν της Naturado, τα χρησιμοποιώ κι εγώ και αν έχω την οικονομική δυνατότητα πραγματικά δεν θα τα αλλάξω ποτέ,είναι τέλεια! Θα φροντίσω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου για το ροδόνερο και το καστορέλαιο, συνεπώς ευχαριστώ και την Αναστασία που σε βοήθησε να τα ανακαλύψεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελενα!!!με την πρωτη ευκαιρια να δοκιμασεις κ το serum ειναι το κατι αλλο...οσο για το ροδονερο κ το καστορελαιο ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει

      Διαγραφή